15° editie “en plein air”

5 mei 2021

Corona verplichte ons de 15° editie in maart te annuleren en te verplaatsen naar september. En we dachten zo bij ons zelf ” als het dan toch een speciale editie wordt dan gaan we speciaal doen !” . En zo ontstond het idee om een openlucht-editie te organiseren. Corona maakte het ons niet makkelijk, maar het weer speelde de ideale partner. Schitterend, zonnig en een prima filmweertje ! Het werd dus een memorabele editie.

En ook deze editie had winnaars:

voor de lagere graad gingen de prijzen naar de films “De discussies van Naman Van Vossel en Robbe Ghysaert” en “Het verkeerde tijdperk van Eva Cassenaer, Idriss Ouazzani en Valentina Cassenaer”, Voor de middelbare graad koos de jury voor “Robolove van Rune Floryn” en “Shark infested van Samuel Dhooge”.

Bij de hogere graad was er een eervolle vermelding voor “UMUZUNGU van Tinne Kieckens” en ging “Tied to her shoes van Maria Angeles en Fernandez Cortijo ” met de animatieprijs lopen, ging de fictie/docu-prijs naar “Toda Raba van Farida Lemeatrag”. Het publiek koos massaal voor “True man van Arthur Barseghyan” en ” FFWD van Koen Keppens”, een ex-aequo dus.

Reageren